Laagste prijsgarantie.

Vast netwerk van tegelzetters.

Verkoopmedewerker tegels en badkamers

Goed gebekte verkoopmedewerker gezocht,
met de ambitie om samen met Gerco de winkel te runnen.

Wij zoeken onze allereerste verkoopmedewerker die samen met de eigenaar, Gerco, in onze winkel staat om tegels en sanitair te verkopen. Zie jezelf als zijn rechterhand, dus ervaring in de branche is onmisbaar.  

Wat je gaat doen als verkoopmedewerker tegels en badkamers

In de basis verkoop jij tegels en badkamers en alle verwerkingsmaterialen die daarbij horen. Maar natuurlijk doe je op termijn veel meer. Van het onderhandelen met leveranciers tot aan het regelen van transport. Het is de bedoeling dat je op termijn echt de rechterhand wordt van Gerco Middag en dat je de zaak ook op dagen alleen kunt runnen.

Samen bestieren jullie de markt als een enthousiast en vurig duo. Jullie sparren over de handel. En over de winkel. Overall ligt jouw focus op:

 • De winkel. Van inrichting tot productpresentatie. Je denkt actief mee, stelt aanpassingen voor en zorgt ervoor dat het assortiment er dagelijks piekfijn bij staat.
 • De verkoop. Van het voeren van oriënterende gesprekken met klanten tot het opstellen van offertes en zorgen voor de definitieve ‘Ja’ van de klanten.
 • Het assortiment. Je denkt actief mee, doet voorstellen én je zorgt dat alles altijd op voorraad staat.
Het is de bedoeling dat je ons team fulltime komt versterken. 

Welke eigenschappen we graag bij je terugzien

Allereerst is ervaring in de branche onmisbaar om in aanmerking te komen voor de functie. Omdat we een bedrijf in ontwikkeling zijn, springen we het liefst gelijk in het diepe met je. Verder zoeken we iemand:

 • Die in het bezit is van een rijbewijs B. Het komt voor dat je wat weg moet brengen of op moet halen in ons aparte magazijn.
 • Minimaal mbo niveau 3-4 werk- en denkniveau.
 • De ambitie om samen met Gerco de winkel te runnen.
 • Handigheid met de computer en diverse programma´s. Je gaat ook aan de slag met het plaatsen van producten op de website.
 • Actief meedenkt met ons. En dan bedoelen we met Gerco, onze logistieke man Nico en marketeer Jamie-Lee. Samen zorgen we ervoor dat Tegelwinkel.nl op de kaart komt te staan en doorgroeit.

Wat wij jou te bieden hebben

Natuurlijk vertellen wij hier nu dat we een ontzettend leuk bedrijf zijn om bij te werken. Maar… dat vinden wij écht! “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is een veelgehoorde uitspraak bij ons. Je werkt hier geen dag zonder een paar keer hard gelachen te hebben. Een greep uit ons aanbod:

 •  Goed salaris dat past bij jouw kennis en kunde.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot senior binnen de organisatie.
 • Alle ruimte en tijd om jezelf te ontplooien.
 • Geregeld een lekkere lunch die voor je geregeld wordt. Onverwacht.
 • Goede koffie, thee en frisdrank.
 • Pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis.

Je valt in deze functie onder de CAO voor de Groothandel in Bouwmaterialen.

Meer over Tegelwinkel.nl

Tegelwinkel.nl is in 2020 door Gerco Middag opgericht. Na zo’n 10 jaar mede eigenaar geweest te zijn van een andere tegelwinkel, startte hij in 2020 zijn eigen winkel.

Tegelwinkel wordt bezocht door particulieren, vakmannen en agenten van tegelmerken. Aannemers, tegelzetters, vloerverwarmingsbedrijven, doe-het-zelvers en particulieren. We bedienen ze allemaal. Naast tegels en sanitair verkopen we namelijk ook alle benodigdheden zoals lijm, egaline, kit, voegsel, afwerkprofielen en alle tools van RUBI.

We zijn een kleine organisatie en de lijnen zijn kort. Laagdrempelig en gezelligheid zijn twee belangrijke kenmerken van ons. De vakmannen komen geregeld binnen voor een kop koffie en een praatje. Ook de vertegenwoordigers en agenten van de merken die we verkopen komen geregeld onverwacht langs voor een bak koffie. Om bij te praten, de nieuwe handel te bespreken en even te lachen samen. Op de vrijdag doen we geregeld een borrel na het werk & op zaterdag bestellen wat hapjes tussen de middag. Kortom een bedrijf met een familiaire sfeer. Iedereen is welkom bij ons.

Zie jij het wel zitten?

Solliciteer dan door jouw cv te mailen aan info@tegelwinkel.nl. Heb je nog wat vragen? Bel Gerco dan via 0345 74 50 71.