Laagste prijsgarantie.

Vast netwerk van tegelzetters.

Tegels kopen? Kom naar Tegelwinkel.nl

Je zoekt tegels. Vloertegels, wandtegels. Voor in je woonkamer, toilet, badkamer of in de keuken tegen de wand. Tegelwinkel.nl is dan zéker de place to be.Tegels zijn slijtvast, gemakkelijk schoon te houden én verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren, afwerkingen en motieven. En… wist je dat tegels de beste keuze zijn om het hoogste rendement te behalen met vloerverwarming?

Wij bij Tegelwinkel.nl hebben vloer- en wandtegels in allerlei soorten en maten. Gerectificeerd en niet gerectificeerd. Mozaïek of grootformaat. En om het plaatje compleet te maken, vind je ook alle materialen bij ons om de tegels te verwerken. Van lijm tot allerlei kleuren voegsel. En van afwerkprofielen tot levelsystemen en tegelsnijders.

Tegels die passen bij jouw interieur…

Hotelchique, landelijk, modern, industrieel, retro, botanisch of scandinavisch… Welke interieurstijl jij ook hebt, wij hebben tegels die erbij passen. Houtlook of betonlook. Marmerlook of belgisch hardsteenlook. Glans of mat. Klein of groot. Vierkant of rechthoekig. Of zeshoekig. De mogelijkheden in tegels zijn echt ein-de-loos.

Echte tegelkenners

Wij lopen zelf al zo’n kleine 15 jaar actief mee in de wondere wereld van de tegels. Sterker nog, de eigenaar liep als kleine jongen van een jaar of 4 al geregeld met zijn autotjes te spelen in de tegelzaak van zijn vader. Stiekem heeft hij dus al zo’n 30 jaar ervaring ?.

Zonder dollen, we durven onszelf échte tegelkenners te noemen. Door onze jarenlange ervaring én opgebouwde netwerk van leveranciers en fabrikanten weten we waar we wat in moeten kopen. En we weten wanneer een product kwalitatief hoogwaardig is. Met die kennis en ervaring in pacht kopen wij onze handel in. Bij de juiste fabrieken voor een eerlijke prijs. Wij durven dan ook hardop te zeggen dat wij voor de volle 100% achter de kwaliteit van onze tegels staan.

Tegels laten bezorgen? Geen probleem!

Heb je de juiste tegels bij ons gevonden? Vraag dan een offerte via de website aan, of kom gewoon eens bij ons langs in de winkel. Dat laatste hebben wij het liefst, zodat je de tegels ook in het echt hebt gezien. De tegel kan in het echt, echt wat anders overkomen dan van een plaatje online.

Vraag je een offerte aan, dan spreken we ook graag nog even alles met je door zodat we niks vergeten. Heb je nog materialen nodig als lijm en voegsel? Of wat spullen om de tegels zelf te leggen? Zodra we het plaatje compleet hebben, maken we de factuur compleet voor je. Ook spreken we even door wat de levertijd is en wanneer jij de tegels kunt verwachten. Een weekje voor de levering bellen we je op om de definitieve levering af te spreken. Wel zo handig als je thuis bent om aan te geven aan de transporteur waar jij de pallet(s) vol nieuwe tegels wilt hebben toch?

Tegels in het echt bewonderen? Dat kan!

Kleuren en patronen van tegels kunnen op een plaatje online echt anders komen dan in het echt. Kom daarom gezellig bij ons langs in de winkel in Leerdam. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 9:00 tot 17:00 uur open.