Laagste prijsgarantie.

Vast netwerk van tegelzetters.

Het verhaal achter Tegelwinkel.nl...

Wat begon als bedrijf van m'n vader en nu uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf...

Jong geleerd is...

Het begon allemaal in 1990...

Het jaar waarin alles begon… ik werd geboren in Heukelum, een klein dorpje tegen Leerdam aan, en mijn vader startte met zijn bedrijf ‘Middag Marmer en Tegels’. Niet alleen ik ontwikkelde in een vogelvlucht, maar ook het bedrijf van mijn vader groeide al snel uit zijn voegen. 1995 werden dan ook de allereerste palen van het nieuwe pand in de grond geslagen. Later zou al snel blijken dat dit tevens de start was van hét familiebedrijf van Middag.  

Gerco bij Middag Marmer
Van bijbaantje naar vaste kracht.

Mijn eerste baantje...

Als kleine man liep ik al door het magazijn en de zaak heen. Mee op de heftruck, op kantoor bij mijn vader zitten en met m’n broertjes spelen in de zaak. Op m’n 15e kreeg ik een vast bijbaantje in het magazijn. Vanaf een jaar of 18 ben ik fulltime aan de slag gegaan in het magazijn en werd ik langzaamaan ingewerkt in de showroom. 

Persoonlijke ontwikkeling stond centraal.

2010 tijd om meer te doen

Bestellingen bezorgen met de BE-combi, meer leren over de verkoop en steeds meer kennis opdoen over de tegelbranche. De jaren vanaf 2008 stonden allemaal in het teken van persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Ik ben dan ook enorm trots dat mijn vader mij alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. En natuurlijk dat ik langzaamaan meer en meer te weten kwam over de organisatie.  

De eerste stap naar het ondernemen.

2012 tijd om het stokje over te nemen.

In 2012 heeft mijn vader het stokje overgedragen aan mijn broer en mij. Samen hebben we verder gebouwd aan Middag Marmer en Tegels. Zo hebben we onder andere een rebranding doorgevoerd naar Middag Leerdam en hebben we de showroom volledig omgebouwd naar de tijd van nu. 

Trots kijk ik terug naar mijn eerste 8 jaar van ondernemerschap. Een leerperiode waarin ik alles heb ondervonden. De tegelbranche van binnen en buiten heb leren kennen en ik mezelf heb ontwikkeld tot echte ondernemer.

Tijd om op eigen benen te staan.

2020, Tegelhandel Middag ontstond

Halverwege 2020 was het de hoogste tijd voor mij een volgende stap te zetten. Uit het relatief veilige nest te stappen en op eigen benen te gaan staan. Zo werd Tegelhandel Middag B.V. geboren.

Een nieuwe visie, een eigen missie en vooral nieuwe energie. Tijd om het roer om te gooien en de grootste tegel outlet van Midden-Nederland te zijn. Dag in dag uit werk ik met man (en macht) aan de verdere uitbouw van Tegelhandel Middag bv. Samen met een team professionals bestieren wij de wereld van de tegels. Op naar succesvolle jaren! 

Een nieuwe naam en een nieuwe strategie

2022, een nieuwe weg

Begin 2021 knaagde het idee al aan mij… “Ik wil iets meer, groters, anders, completer…”. Het idee om sanitair erbij te gaan verkopen kwam steeds vaker op in mijn hoofd. Ook wilde ik op tegelgebied een completer plaatje aanbieden. Meer keuze aan de klant aanbieden, om zo te kunnen voldoen aan alle wensen. 

Binnen no-time had ik meer fabrikanten aan mijn tegelportfolio toegevoegd én had ik de juiste sanitairleveranciers aangeschakeld. Zo snel als het kon gaan, was de winkel half 21 helemaal verbouwd. 

Een logische vervolgstap was een rebranding, zodat ook het plaatje naar buiten aansluit bij het assortiment. En zo werd Tegelwinkel.nl in het leven geroepen. 

Ons team staat klaar voor jou...

Gerco Middag

Directeur / Eigenaar
"Van kleine jongen tot volwassen ondernemer. Ik ben de wereld van de tegels ingerold en ken deze nog beter dan mijn eigen broekzak. Mijn doel of ook wel passie: de allergrootste en beste tegeloutlet van Midden-Nederland zijn en blijven."

Nico de Stigter

Onze logistieke topper
"Bij Tegelhandel Middag ben ik eindverantwoordelijk voor het logistieke onderdeel. Er gaat geen bestelling de deur uit, zonder dat ik 'm heb gezien. Van ordercontrole tot het zelf bezorgen van spoedjes. Ik doe het allemaal."

Jamie-Lee van Ingen

De marketeer
"Als ondernemende marketeer versterk ik het team van Tegelhandel Middag op marketinggebied. Van krantadvertenties, tot de website en van de marketingstrategie tot de uitvoering op social media. Alles wat met marketing te maken heeft valt op mijn bordje."

Van voordelige tegels tot betaalbare badkamers... Da's Tegelwinkel.nl

Gratis bezorging…

…vanaf 50m² tegels of een badkamer 

Complete badkamer…

…trendy én betaalbaar

Vakman nodig…

…wij hebben de gegevens voor je.