Mozaik vloertegels -


Filter

0 resultaten

Geen producten gevonden

Mozaik vloertegels

Mozaïek tegels worden vaak gebruikt om een ruimte een vrolijke en frisse uitstraling te geven. Mozaïek tegels zijn er in verschillende materialen bijvoorbeeld keramiek en glas. Ook is er een ruim assortiment met verschillende kleuren. Voordelen van mozaïektegels zijn bijvoorbeeld dat de tegels erg makkelijk afneembaar zijn wat ervoor zorgt dat ervoor dat schimmel minder snel voor komt.

Verschillende plaatsingsmanieren mozaïek tegels

Mozaïek kan op 3 manieren geplaatst worden. 1 manier daarvan is het ter plekke te plaatsen op de bestemde plaats. Een andere manier is door het maken van een sjabloon op karton, stof of papier. Daarna worden de steentjes op het figuur geplaatst. De steentjes vormen uiteindelijk een figuur. De mozaïek word gelegd door het figuur in cement naar boven te drukken. Over het algemeen zijn de mozaïeken die op deze manier worden geplaatst vlakker dan wanneer ze direct geplaatst worden. De derde manier die ze tegenwoordig vaak toepassen is door losse steentjes op gaas te lijmen. Dit gaas word per direct daarna tegen de wand of vloer geplaatst. Daarna word er specie of kalk aangebracht waardoor de mozaïek word vastgezet.

Combinatie mozaïek tegels bepalen

In interieurs word steeds vaker gekozen voor grotere tegels in bijvoorbeeld de maten 70, 80 of zelfs 100 centimeter. Het is raadzaam uw mozaïek samen te laten stellen voordat u uw tegels koopt. Ook bij het samenstellen van de kleuren kunt u hulp krijgen. De tegels moeten goed op elkaar afgestemd worden op kleur zodat ze niet gaan vloeken.

Website door BlueBird Media.