Houtlook vloertegels - prachtige tegels voor de woonkamer


Filter

6 resultaten

Ragno Sound Cream
€ 400.00 per doos
Ragno Sound Smoke
Supergres Travel Westbrown
Panaria Memory Mood Dim
Supergres Travel Southgold
Supergres Travel Northwhite
€ 64646.00 per doos

Houtlook vloertegels

Hip en gebruiksvriendelijke houtlook tegels.

Nieuwste trends die gaan om vloerbedekking. De houtlook tegels kun je bijna niet onderscheiden met echte houten vloeren, ze zijn leverbaar in verschillende maten om ervoor te zorgen dat u ze makkelijker kan leggen. De tegels geven een warme uitstraling en door de hout kleur ook een duurzaamheid effect.

De tegels zijn niet alleen verkrijgbaar in de houtkleuren bruin maar ook beschikbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. De tegels zijn leverbaar in grove en robuuste varianten, en de varianten zijn dan ook verkrijgbaar met een hoogglans afwerking. Daardoor zorgen we ervoor dat voor iedereen de juiste houtlook tegel bij zit. Deze nieuwe varianten kunt u vinden in onze showroom.

Houtlook tegels kwaliteit.

De tegelfabrikanten proberen steeds nieuwe ontwerpen te bedenken die ze baseren op de houtsoorten die het meest gevarieerd zijn. De houtlook tegels hebben groeven die voelbaar zijn en aanvoelen als houten planken. Met de ruwe houtkleur kunt u uw huis inrichten met style.

Keramische tegels voordelen

De houtlook tegels zijn keramisch, en dat zorgt voor veel voordelen die de tegel met zich mee brengt. Een van de grote voordelen is de onderhoudsvriendelijkheid en kan je ook genieten van de onderstaande voordelen:

  • Doordat het keramische tegels zijn ze slijt en krasvastheid
  • Zijn goed voor vloerverwarming
  • Hebben een natuurlijke uitstraling van een houten vloer en de voordelen van een tegelvloer

Voor uw badkamer een warme uitstraling

Door een houtenvloer krijgt uw badkamer een rustgevende en warme sfeer. Maar echt hout neemt vocht op daarom is een massief hout soort geen goede keuze voor in u badkamer. De keramische tegels zorgen er voor dat het niet lager meer een probleem is en u gewoon houtkleurige tegels in u badkamer kan leggen. De uitstraling van hout is goed te combineren met de populaire betonlook en past mooi bij een moderne badkamer.

Website door BlueBird Media.