Betonlook vloertegels -


Filter

1 resultaten

Ragno Sound Off White
€ 180.00 per doos
€ 26.00 per doos

Betonlook vloertegels

De nieuwste trend in de branche van tegels is de betonlook tegel! De betonlook tegels zie je nu veel terug in diverse woonprogramma’s en zijn erg populair in de interieurbranche. De tegels zijn erg tijdloos en exclusief waardoor ze ideaal te combineren zijn met verschillende woonstijlen. De beton tegels zijn van keramiek gemaakt maar hebben een uitstraling alsof ze van cement of beton gemaakt zijn.

Moderne woning met betonlook tegels

Door betonvloeren (ook wel cementvloeren genoemd) is de betonlook ontstaan. Dit type tegel is vooral populair door de industriële meubeltrend op dit moment. Als je een landelijk interieur hebt en de tegels toepast zal je zien dat de betonlook het contrast versterkt tussen de verschillende materialen. Door het versterken van die contrasten word de ruimte alleen nog maar mooier en interessanter. Dus als u op zoek bent naar een karakteristieke ondervloer is dit een goede keuze!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Als je aan cement of beton denkt denk je al snel aan de kleur grijs. Deze grijze kleur staat heel erg mooi in verschillende inrichtingen maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een andere kleur betonlook tegels wilt. Bruine en beige tinten zie je nu ook steeds vaker en creëren een warmere sfeer. Als je verschillende kleuren betonlook tegels combineert in verschillende ruimtes zorg je ervoor dat elke ruimte een andere sfeer heeft maar toch een eenheid in geheel vormt.

Verschillende formaten

Je kunt de tegels in verschillende maten krijgen. Nu zijn vooral grotere formaten tegels erg populair. De tegels worden nu ook steeds grotere maten geleverd. De 60x60 vloertegels zie je nu al een stuk minder. De 75x75 of 80x80 of zelfs de 90x90 zie je nu steeds vaker. Ook bij de betonlook tegels zijn deze maten erg populair. Als je grotere formaten vloertegels gebruikt dan lijkt je ruimte ook groter. De voegen zijn ook nog is minder aanwezig bij de grotere formaten van de beton tegels. Daardoor word de betonlook nog meer benadrukt.

Website door BlueBird Media.