Laagste prijsgarantie.

Vast netwerk van tegelzetters.

Wandtegels kopen? Kom naar Tegelwinkel.nl

Tijd om je badkamer-, toilet- of keukenwanden een nieuwe look te geven? Kies voor wandtegels van Tegelwinkel.nl. Wandtegels zijn slijtvast, supermakkelijk schoon te houden en in allerlei kleuren, maten en motieven te krijgen.

Tegelwinkel.nl is de grootste tegeloutlet van Midden-Nederland. Je vindt bij ons dan ook wandtegels in allerlei soorten en maten. Gerectificeerd en niet gerectificeerd. Mozaïek of grootformaat. En om het plaatje compleet te maken, vind je ook alle benodigdheden bij ons. Van lijm tot allerlei kleuren voegsel. En van afwerkprofielen tot verschillende tegelgereedschappen als tegelsnijders. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw nieuwe badkamer-, toilet- of keukenwanden.

Wandtegels die aansluiten bij jouw woonwensen.

Tegelwinkel.nl heeft allerlei soorten wandtegels in het assortiment. Van de relatief simpele witte wandtegel tot aan de echte blikvangers. Betonlooktegels of een gave mozaïek? Matte tegels tot de schitterende hoogglans. En of je nu een stoere look zoekt of gaat voor landelijk… Wij hebben voor ieder wat wils.

Doordat wij jarenlange ervaring meebrengen in de tegelbranche en een groot netwerk hebben aan leveranciers, kunnen wij achter de kwaliteit van onze wandtegels staan. Koop daarom jouw wandtegels bij Tegelwinkel.nl tegen groothandelprijzen. Ook voor jou als consument!

Wandtegels laten bezorgen? Geen probleem!

Is jouw oog gevallen op een van de wandtegels die wij in ons assortiment hebben? Vraag dan een offerte aan via de website en laat ze bezorgen. Wij komen de wandtegels en tegel toebehoren gewoon bij jou op de stoep brengen. Scheelt jou weer een hoop gesjouw.

Waarom je alleen offertes bij ons aan kunt vragen en niet rechtstreeks je tegels online kunt kopen? Om zeker te weten dat je alles besteld dat je nodig hebt, spreken we graag je bestelling met je door. Pas dan maken we de factuur op. Ook spreken we dan meteen een moment af wanneer we de wandtegels bij je kunnen bezorgen. Wel zo handig als je thuis bent om aan te geven aan de transporteur waar jij de pallet(s) wilt hebben toch?

Wandtegels in het echt bewonderen? Dat kan!

Lastig om op basis van de foto een keuze voor de wandtegels te maken? Of vind je het prettig als één van onze medewerkers even met je meekijkt? Kom dan gewoon langs bij ons in de showroom in Leerdam. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 9:00 tot 17:00 uur open.