Laagste prijsgarantie.

Vast netwerk van tegelzetters.

Vloertegels kopen? Kom naar Tegelwinkel.nl

Tijd voor een nieuwe vloer? Kies voor vloertegels. Vloertegels zijn slijtvast, supermakkelijk schoon te houden en in allerlei kleuren, maten en motieven te krijgen. En in combinatie met vloerverwarming is jouw tegelvloer ook nog eens heel aangenaam.

Tegelwinkel.nl heeft vloertegels in allerlei soorten en maten. Gerectificeerd en niet gerectificeerd. Mozaïek of grootformaat. En om het plaatje compleet te maken, vind je ook alle benodigdheden bij ons. Van lijm tot allerlei kleuren voegsel. En van afwerkprofielen tot levelsystemen en tegelsnijders. Het complete plaatje om jouw nieuwe tegelvloer te realiseren!

Vloertegels die passen bij jouw interieur…

Kies je voor een drukke of rustige tegelvloer? Donkere of lichte vloertegels? Houtlook- of betonlooktegels? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben voor ieder wat wils. Op voorraad en tegen de scherpste prijzen. En doordat wij jarenlange ervaring hebben in de tegelbranche en een groot netwerk aan leveranciers, staan wij ook altijd achter de kwaliteit. Koop daarom jouw vloertegels bij Tegelwinkel.nl tegen groothandelprijzen. Ook voor jou als consument!

Vloertegels laten bezorgen? Geen probleem!

Heb je jouw nieuwe vloertegels gevonden? Vraag dan een offerte aan via de website en laat ze bezorgen. Waarom je alleen offertes bij ons aan kunt vragen en niet rechtstreeks je vloertegels online kunt kopen? Om zeker te weten dat je alles besteld dat je nodig hebt, spreken we graag het project nog met je door. Pas dan maken we de factuur op. Ook spreken we dan meteen een moment af wanneer we de tegels bij je kunnen bezorgen. Wel zo handig als je thuis bent om aan te geven aan de transporteur waar jij de pallet(s) vol nieuwe vloertegels wilt hebben toch?

Vloertegels in het echt bewonderen? Dat kan!

Vind je het lastig om op basis van de foto’s in de webshop een keuze te maken? Kom dan gewoon langs bij ons in de showroom in Leerdam. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 9:00 tot 17:00 uur open.