Laagste prijsgarantie.

Vast netwerk van tegelzetters.

Badkamer nodig? Kom naar Tegelwinkel.nl.

Op zoek naar een badkamer? Of het nou gaat om een complete badkamerrenovatie, een badkamer voor een nieuwbouwwoning óf een kleine upgrade van je badkamer… Tegelwinkel.nl is the place to be.

Creëer jouw eigen spa thuis

Dat een badkamer op de eerste plaats praktisch moet zijn, dat snappen we. Je wilt immers al je douchegels, föhns, voorraden tandpasta, handdoeken, washandjes en ga zo maar door, mooi opbergen. Maar zo’n praktische ruimte kan ook heel goed hand in hand gaan met een spa-gevoel.

Want zeg nou eerlijk, niets is zo lekker als een heerlijk ontspannen badkamer voorzien van alle gemakken? Wat dacht je van een verwarmde spiegel, waardoor je nooit meer last hebt van de condens? En een heerlijke stortdouche die zorgt voor een ultiem luxegevoel. Of een heerlijk complete whirlpool inclusief jets, lichttherapie en badverwarming? Of zo’n waanzinnig mooi vrijstaand designbad om te en suite te plaatsen?

De keuze is enorm en we hebben alles in huis om jouw mini-wellness compleet te maken. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs en ervaar de mogelijkheden.

Een badkamer in ieder formaat

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, wij hebben badkamermeubels en badkamerspullen passend bij iedere ruimte. Van een compact meubel van 60cm breed tot een dubbel meubel van 140cm breed. Dubbele wastafel of een enkele wastafel. Inclusief hoge kast of exclusief.

Passend bij elk budget

Een complete badkamer vanaf € 4.500 inclusief tegels en materialen? Het kan! Wij hebben ons assortiment zo samengesteld, dat we een badkamer kunnen leveren passend bij elk budget. Van betaalbare opties tot het wat hogere segment.

Klaar om jouw droombadkamer te realiseren? Kom langs!

Overtuigd en klaar om jouw nieuwe badkamer uit te zoeken? Kom langs in onze showroom in Leerdam. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 9:00 tot 17:00 uur open.